Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Welkom arrow Zakelijk arrow Projecten
Projecten
Verbouw kerk te Leegkerk

Op de grens van de stad Groningen en Ommeland ligt de middeleeuwse kerk van Leegkerk. In de jaren zeventig van de vorige eeuw was de kerk een ruïne. Inmiddels is de kerk in 2012-2013 geheel gerestaureerd door Friso en tot multifunctioneelcentrum verbouwd. Waarbij, naar een ontwerp van AWG Architecten, een gouden blok is toegevoegd die nu dient als toeristische ontmoetingsplek.

LINKS: 

Friso Bouwgroep 

AWG architecten 

Lees verder...
 
Bewegingscentrum Leeuwarden

VS Techniek heeft veel ervaring met de bouw van bewegingscentra. Zo heeft Van Seggeren Installatietechniek de installaties aangebracht in het Bewegingscentrum te Drachten, maar ook in het Bewegingscentrum in Norg. In 2012 heeft het bedrijf het Bewegingscentrum in Leeuwarden aan de Rengerslaan opgeleverd

Lees verder...
 
30 woningen Peize

In Peize werden in 2012 30 nieuwbouwwoningen gebouwd. De uitvoering hiervan was in handen van Van Dijk Bouw. VS Techniek verzorgde de technische installaties.

dsc_2704_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dsc_2710

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dsc_2712

 
Thomashuis Middenmeer

Nadat de verbouw van een boerderij naar een Thomashuis in Suameer goed is verlopen, werd er in Middenmeer ook een boerderij omgebouwd tot een zogenaamd Thomashuis. Een Thomashuis is een kleinschalig thuis voor acht volwassenen met een verstandelijke beperking.

 
58 woningen de Wetterhoeke Heerenveen
In de wijk Skoatterwald te Heerenveen zijn 58 nieuwe woningen gebouwd. De bouw, onder aanvoering van Jorritsma Bouw, verliep voorspoedig. Van Seggeren Installatietechniek verzorgde de installaties van deze nieuwbouwwoningen. De nieuwe wijk kreeg de naam 'de Wetterhoeke'.
 
Thomashuis Sumar

In Sumar vond in 2010 en 2011 een verbouwing plaats van een oude boerderij naar een zogenaamd Thomashuis. Een Thomashuis is een gebouw waar volwassenen met een verstandelijke beperking samenwonen.

 
It Fryske Gea

Van Seggeren Installatietechniek is verantwoordelijk voor de installaties in het nieuwe gebouw van it Fryske Gea te Hallum

 

 

Lees verder...
 
School de Stapstien te Kollumerzwaag

VS Techniek verzorgde de aanleg van de installaties van de nieuwbouw en renovatie van de basisschool de Stapstien te Kollumerzwaag.

 
Renovatie Hervormde Kerk Kollumerzwaag

De Hervormde Kerk te Kollumerzwaag werd gerenoveerd. Van Seggeren Techniek heeft het plan voor de aanleg van centrale verwarming aangeleverd. De Kerk werd verwarmd door gaskachels. Van Seggeren Techniek zorgde ervoor dat de kerkgangers nu kunnen genieten van centrale verwarming.

Lees verder...
 
Madebo Internet Service