Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Welkom arrow Energiekste woning van Kollumerland
Energiekste woning van Kollumerland
 
 

Energiekste Woning in Kollumerland

In 2010, 2011 en 2012 heerst er verkiezingskoorts in de gemeente Kollumerland c.a. Het Platform Wonen in Kollumerland organiseert dan de verkiezing energiekste woning. De inwoners van de twaalf dorpen mogen stemmen op de mooiste en tegelijk duurzaamste woning in hun dorp. De start van de verkiezingscampagne was op 27 september 2010 in Burum. Daarna zijn om de twee maanden de overige dorpen in Kollumerland aan de beurt. De dorpsbewoners stemmen op de buitenkant van een woning. Een jury kiest uit de huizen met de meeste stemmen een winnaar. Daarbij let ze op energiebesparende maatregelen en duurzame investeringen die zorgen voor een comfortabel huis met een lagere energierekening. In 2012 wordt uit alle twaalf dorpen de energiekste woning van heel Kollumerland bekend gemaakt.

 platform
 Van Seggeren Installatietechniek BV heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit is de reden dat het bedrijf hoofdsponsor is geworden van de publiciteitscampagne verkiezing energiekste woning in Kollumerland. Als hoofdsponsor van de campagne levert VS Techniek maar liefst 12 Slimme Thermostaten aan om als prijs weg te geven!

 energiekste woning vstechniek kollumerzwaag

 De Slimme Thermostaat

De Slimme Thermostaat die is ontwikkeld en geproduceerd door het Lemster bedrijf ICY speelt een hoofdrol in de nieuwe Essent campagne. Vanaf begin september is Essent gestart met haar campagne ‘Essent Levert'. In advertenties en tv- en radiocommercials kondigt het energiebedrijf zich aan als energiedienstverlener met concrete slimme20thermostaatproducten en diensten die zich richten op het verlagen van energienota's van consumenten. De Slimme Thermostaat van ICY kan helpen besparen op de verwarmingskosten en past mede hierdoor in de campagne. Momenteel krijgen mensen die overstappen naar Essent de Slimme Thermostaat gratis van het energiebedrijf. 

 
 

De thermostaat die in Lemmer is bedacht en ontwikkeld draagt bij aan een structureel lagere energienota en levert een bijdrage aan het milieu. Met behulp van de ICY thermostaat is het mogelijk om tot wel 26 procent op energie te besparen, aldus Louis van Leeuwen van de Lemster firma I.C.Y. “Door de unieke aanwezigheidsdetectie ziet de thermostaat wanneer iemand thuis is. Bij afwezigheid schakelt het apparaat automatisch naar een lagere temperatuur. Hoeveel er exact bespaard wordt met de Slimme Thermostaat is afhankelijk van gezinssituatie, de isolatie van de woning en de manier van het gebruik van de thermostaat. Wie overigens bang is dat zo'n apparaat veel te ingewikkeld in gebruik is, heeft het mis. De Slimme Thermostaat is eenvoudig te programmeren, snel te installeren en er is een koppeling mogelijk met de computer via gratis te downloaden software. Zo is gemakkelijk een dag- of weekklok in te stellen. Simpele montage en makkelijke programmeerbaarheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten”, zegt Van Leeuwen, commercieel directeur van ICY. “Iedereen moet de thermostaat kunnen bedienen.” Meer informatie over de slimme thermostaat is te vinden op www.icy.nl 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Slimme Thermostaat is natuurlijk ook  verkrijgbaar bij Van Seggeren Techniek

 
Madebo Internet Service